Yritys

SINMAChine Oy on suomalainen vuonna 1993 perustettu perheyhtiö, joka aloitti toimintansa kunnostamalla ja välittämällä käytettyjä murskausasemia Venäjälle. Ensimmäinen sopimus solmittiin vuoden 1993 lopulla ja vuonna 2013 toimintaa tuli täyteen yhtäjaksoisesti jo 20 vuotta.

Nykyisin tuotevalikoima on laajentunut murskauslaitoksista asfalttiasemiin, louhintakalustoon, maansiirtolaitteisiin ja muihin käytettyihin laitteisiin, joita tarvitaan kivenlouhintaan, soran- ja murskeenjalostamiseen ja teiden ja katujen rakentamiseen sekä muuhun yhdyskuntarakentamiseen.

SINMAChine Oy välittää alansa johtavia ja luotettavia tuotemerkkejä kuten Caterpillar, Volvo, MB, Amomatic, Metso (Lokomo, Nordberg) sekä Sandvik (Svedala, Tamrock). Tämä toimintaperiaate on luonut yhtiölle vahvan jalansijan markkinoilla ja taannut laajan joukon tyytyväisiä asiakkaita.

SINMAChine Oy:n toimipaikka on Itä-Suomessa, Suonenjoella, jossa sijaitsevat yhtiön toimitilat ja huoltoverstas. Yhtiö työllistää noin kymmenen henkilöä Suonenjoella, ja Venäjällä yhtiöllä on laaja yhteistyöverkosto, joka kattaa lähes koko maan.

Vuosien saatossa SINMAChine Oy:llä on ollut kymmeniä toimituksia eripuolille Venäjää, pääpaino on ollut Karjalan tasavallan alueella, jossa toimii useita SINMAChine Oy:n toimittamia asfaltti- ja murskausasemia. Lähivuosien strategiana on kasvattaa myyntiä Suomen lähialueiden lisäksi Venäjän Uralin takana sijaitsevilla alueilla sekä Aasiassa, ja jatkaa myös Afrikassa hyvin alkanutta toimintaa  vahvistaen yhtiön yhteistyöverkostoa kaikilla edellä mainituilla alueilla.